Friidrett er kanskje ikke den største idretten her til lands, men på verdensbasis er dette en stor idrett. Det er også en idrett som kan deles inn i mange undergrupper, siden det er mange ulike grener innen sporten. I likhet med de fleste andre idrettsarrangement er det også mulig å spille på dette, og odds på friidrett er en stor industri i følge AltOmKasino.com. Faktisk er dette noe som alle bookmakere tilbyr, og dermed kan du tjene deg noen kroner på å følge disse arrangementene.

Spill på friidrett

Om du følger maraton, høydehopp, lengde, hekk, 60 meter, 2000 meter eller kanskje 7-kamp er det mulig å spille. Hvem som vinner hver enkeltdistanse eller gren er det som det er vanligst å spille på, men du kan også spille på andre ting, eller på kombinasjoner hvis du vil. Faktisk så kan du spille på nesten hva som helst. Det finnes en hel haug av bookmakere og spillesider som du kan velge mellom, og som alltid når det gjelder odds er det om å gjøre å finne de aller beste oddsene.

Pengespill på odds

Mange tenker at det å spille koster masse penger, men det trenger ikke være sant. Du må ikke satse tusenvis av kroner når du spiller på odds, da du helt fint kan satse så lite som en femmer hvis du vil. Det å spille handler tross alt om å øke spenningen og underholdningen, ikke om å vinne masse, masse penger. Selv om det også så klart hadde vært fint. Ved å spille for en femmer er det kanskje begrenset hvor mye du kan vinne, men spiller du for en hundrelapp kan du fort tjene deg en bedre middag, eller kanskje noe annet lite som du har lyst på.

Det finnes også noen som spiller for store summer, faktisk større summer enn hva de fleste av oss kan tenke oss er mulig. Dette er de som er profesjonelle spillere, og disse er ikke noe som vi vanlige lønnsmottakere trenger å konkurrere med. Det å spille for små beløp som du har råd til å tape, er så klart det soleklare rådet som vi må gi når det gjelder odds. Hvis du har en sterk magefølelse, eller har troa på en spesifikk utøver er det så klart ikke noe i veien for å satse litt mer enn til vanlig, men å spille kun for penger som du ikke trenger til noe annet viktig er essensielt.

Slik vinner du på odds

Hvis du vil spille kun for spenningen sin skyld kan du så klart alltid bare satse på din favoritt. Uansett om du liker denne for tidligere prestasjoner, karismaen eller hva det måtte være. Dette er derimot ikke noe som du mest sannsynlig vil tjene mye penger på, med mindre du er veldig heldig. Det å satse etter de oddsene som bookmakerne setter er en annen måte å spille på. Ved å spille på de som har best odds for å vinne, er det sannsynlig at du for det meste vinner en liten slump med penger, men ulempen er at du aldri vinner særlig mye penger. For å vinne i lengden, og for å vinne mye, gjelder det å vite hva du driver med.

Det eneste som kan gi deg god avkastning på pengene dine i lengden når du spiller på odds er ved å kunne alt som er verdt å vite om hver enkelt utøver. Dette gjelder både historikken av prestasjoner, og ikke minst så må du følge med på formen, været og mye mer. Det gjelder for eksempel ikke bare å vite hvor fort en maratonløper kan løpe 4,2 mil, men også under hvilke forhold. Her vil både løypen og været spille inn, da noen presterer bedre enn andre i for eksempel en sviende hete eller i regnvær. Informasjon er med andre ord alfa og omega når det kommer til å vinne stort på friidrett!